Tavaszi Cottage Cheese tészta
A hipp-hopp ételek egyike, ami nem csak gyorsan elkészül, még nagyon finom is. A Cottage Cheese krémes, a friss zöldségek ropogósak, hihetetlenül jó párosítás.
Tápérték összesen (2 adag):
33,3 g fehérje / 47,9 g szénhidrát / 10,6 g zsír
Tápérték adagonként:
16,6 g fehérje / 23,9 g szénhidrát / 5,3 g zsír
Hozzávalók |
Ingredients |
60 g durumtészta
200 g cottage cheese
40 g kaliforniai paprika
20 g zöldhagyma |
60 g durum pasta
200 g cottage cheese
40 g bell pepper
20 g green onions |
Elkészítés:
-
A durumtésztát forrásban lévő vízbe öntjük, megfőzzük. Zsiradékot ne rakj a vízbe, ha gyakran megkevered, nem fog összeragadni a tészta. Aki igényli, rakhat sót a vízbe, én nem szoktam.
-
Ha a tészta elkészült, leszűrjük, tányérra szedjük, és leöntjük cottage cheese-zel.
-
A kaliforniai paprikát először csíkokra, majd kisebb kockákra vágjuk, a zöldhagymát karikázzuk.
-
A felszeletelt zöldségeket a tésztára szórjuk, jól befaljuk.
Megjegyzés:
Nem használtam semmilyen fűszert, hagytam érvényesülni a cottage cheese-t és a friss zöldségeket.
A hozzávalók mennyisége céltól, diétától függően módosíthatók.
Képek:
|