Tavaszi Cottage Cheese tészta	
	
	
	 A hipp-hopp ételek egyike, ami nem csak gyorsan elkészül, még nagyon finom is. A Cottage Cheese krémes, a friss zöldségek ropogósak, hihetetlenül jó párosítás. 
	Tápérték összesen (2 adag): 
	33,3 g fehérje / 47,9 g szénhidrát / 10,6 g zsír 
	Tápérték adagonként: 
	16,6 g fehérje / 23,9 g szénhidrát / 5,3 g zsír 
 
	
	 
	  
	
		
			| 
				Hozzávalók | 
			
				Ingredients | 
		 
		
			
				60 g durumtészta 
				200 g cottage cheese 
				40 g kaliforniai paprika 
				20 g zöldhagyma | 
			
				60 g durum pasta 
				200 g cottage cheese 
				40 g bell pepper 
				20 g green onions | 
		 
	
 
	Elkészítés: 
	- 
		A durumtésztát forrásban lévő vízbe öntjük, megfőzzük. Zsiradékot ne rakj a vízbe, ha gyakran megkevered, nem fog összeragadni a tészta. Aki igényli, rakhat sót a vízbe, én nem szoktam.
 
	- 
		Ha a tészta elkészült, leszűrjük, tányérra szedjük, és leöntjük cottage cheese-zel.
 
	- 
		A kaliforniai paprikát először csíkokra, majd kisebb kockákra vágjuk, a zöldhagymát karikázzuk.
 
	- 
		A felszeletelt zöldségeket a tésztára szórjuk, jól befaljuk.
 
 
	Megjegyzés: 
	Nem használtam semmilyen fűszert, hagytam érvényesülni a cottage cheese-t és a friss zöldségeket. 
	A hozzávalók mennyisége céltól, diétától függően módosíthatók. 
	Képek: 
	  
 
 
		
 |